KATEGORITË

Produktet e veçuara

Rreth Nesh

rreth 1

Ne jemi një prodhues profesionist i specializuar në prodhimin e çelsave dhe prizave, me 15 vjet përvojë në prodhim.Duke operuar nën emrin e markës DENO, ne i përmbahemi filozofisë dhe vlerave të mëposhtme të biznesit për të siguruar pozicionin tonë udhëheqës në industri.

Lexo më shumë

Lajme & Ngjarje