КАТЕГОРИИ

Избрани производи

За нас

околу 1

Ние сме професионален производител специјализиран за производство на прекинувачи и приклучоци, со 15-годишно искуство во производството.Работејќи под брендот ДЕНО, ние се придржуваме до следната деловна филозофија и вредности за да ја обезбедиме нашата водечка позиција во индустријата.

Прочитај повеќе

Вести и настани